Diari Més

La residència d'Horts de Miró obrirà la llista d'espera quan estigui equipada

La Fundació per a l’Atenció Social ha completat el procés de selecció d’una vintena de professionals i té ofertes en gairebé tots els lots de mobiliari

L'edifici del CAPI, a la part superior del qual va la residència.

La residència d'Horts de Miró obrirà la llista d'espera quan estigui equipadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova residència per a gent gran d’Horts de Miró obrirà la llista per a les seves 5 places privades un cop disposi del personal inicial per dur a terme aquest tràmit, el responsable assistencial o la treballadora social pertinent. Pel que fa a les places col·laboradores, un total de 24, aquestes s’oferiran en el moment que l’edifici ho tingui tot a punt per obrir, tal com detallen fonts municipals.

La Fundació per a l’Atenció Social, gestora del centre de dia i de la pròpia residència, ha rebut ja concurrència en tots els lots que al seu moment van sortir a concurs per a equipar les instal·lacions, excepte en el de bugaderia. En aquest sentit, i segons les mateixes fonts, s’està valorant si obrir o no un nou procediment. En tot cas, l’anunci que l’espai obrirà abans de finalitzar 2017 continua vigent, tot i que des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies puntualitzen que l’aportació de la Generalitat no perillaria si, finalment, el pas es fes a principis d’any.

Pel que fa a la vintena de llocs de feina que generarà la posada en marxa de la nova residència d’Horts de Miró, el procés de selecció de personal ja s’ha dut a terme i va tancar-se el passat 12 de novembre. Entre els professionals a incorporar hi ha diferents especialitats, tant d’atenció directa –gericultor, treballador i educador social, terapeuta, ocupacional, psicòleg, infermeria, fisioteràpia o servei mèdic– com també d’atenció indirecta –neteja, cuina, bugaderia, manteniment, porteria i direcció–. Per a la contractació es va obrir una bossa de treball i es van publicar anuncis en premsa.

Començar-ne la instal·lació

En haver-se rebut ofertes per tots els lots que inclou el muntatge interior de la residència, la Fundació per a l’Atenció Social disposa o disposarà aviat de tot el material necessari. La seva instal·lació, però, no havia començat encara ahir. Amb un pressupost màxim de 250.400 euros i un topall de 20 dies per a la collocació del gènere a partir de l’inici d’aquesta, l’espai hauria de col·locar, en les setmanes vinents tots els elements que necessitarà per començar a oferir servei definitivament enguany.

Al soterrani de l’edifici hi ha previstos els serveis generals de l’edifici com cuina, bugaderia, magatzem general, vestidors de personal i sales d’instal·lacions. A la planta baixa s’hi troba l’accés principal. A la segona planta hi haurà el menjador general de la residència, la sala d’estar del centre i serveis específics com són les sales de podologia, perruqueria, gimnàs, sala de teràpia ocupacional i vestidors dels usuaris del centre de dia. A les plantes tercera i quarta hi ha les habitacions i la sala d’estar.

tracking