Diari Més

Societat

Un centenar d'alumnes participen en una trobada multiesportiva d'escoles d'educació especial a Reus

En l'activitat els nens i nenes han realitzat activitats físiques adaptades a les seves capacitats

En la jornada hi han participat estudiants de les escoles Alba, Nostra Senyora del Mar i Font de Lleó de Reus.

Un centenar d'alumnes participen en una trobada multiesportiva d'escoles d'educació especial a ReusAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 105 alumnes dels centres educatius Alba, Nostra Senyora del Mar i Font de Lleó de Reus han participat en una jornada esportiva al Pavelló Olímpic Municipal. Els nens i nenes han fet diferents activitats físiques i esportives adaptades a les seves capacitats, tals com ball, bàsquet o hoquei d’interior.

En aquesta ocasió l’escola de ball Wapacha Diversiti ha contribuït al desenvolupament de l’activitat amb la participació dels seus tècnics, que han fet d’organitzadors junt als monitors del Consell Esportiu i els tècnics de Reus Esport i Lleure. La jornada compta amb el suport econòmic de la regidoria d’Esports i la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus.

El regidor d’Esports Jordi Cervera i la regidora Montserrat Vilella que han assistit al final de la jornada han volgut destacar que aquesta activitat, que va sorgir la primavera de l’anterior curs escolar, ja s’ha incorporat al calendari de les escoles d’educació especial amb plena normalitat i comptarà amb una trobada per trimestre, en concret els mesos d’abril i de juny.

tracking