Diari Més

Reus inicia un cicle d'activitats a favor de les persones amb discapacitat

Aquest dimecres al Teatre Bartrina tindrà lloc 'El Taller de la Història', sota la direcció de l'actriu Helena Tarragó

El detingut, que tenia antecedents policials, ha estat posat a disposició judicial.

Fingeix que va amb cadira de rodes i atraca una farmàcia i un caixerPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus inicia aquest dimecres un cicle d'activitats a favor de les persones amb discapacitat per commemorar el dia internacional del col·lectiu, que se celebra el 3 de desembre.

Segons informa l'Ajuntament, el cicle s'organitza en col·laboració amb Reus Capital de la Cultura Catalana 2017 i la Diputació deTarragonaper donar visibilitat a les persones amb discapacitat.

També per a conscienciar la ciutadania sobre la importància de construir una ciutat no exclusiva i que promogui el benestar de tothom.

El cicle s'inicia aquest dimecres a les vuit del vespre al Teatre Bartrina amb 'El Taller de la Història', sota la direcció de l'actriu Helena Tarragó.

Aquest any l'acte institucional s'ha programat el 2 de desembre a la tarda amb actuacions de «castells» i de la Batukada Artesà, una formació de percussió de ritmes samba-reggae integrada per persones amb discapacitat intel·lectual.

També es programa una taula rodona en la qual participaran el professor Jose López, representant l'ONCE, i membres dels Castellers de la Il·lusió de Valls.

tracking