Diari Més

L'Ajuntament es gasta 580.000 euros en millores de jardineria, enllumenat i pavimentació de la ciutat

Els serveis de millora i reforç dels paviments s'executaran segons les necessitats i prioritats de les actuacions a realitzar

Imatge on es durà a terme l'enjardinament de la vorera est del encreuament entre l'avinguda Tarragona i el carrer Argentina.

L'Ajuntament es gasta 580.000 euros en millores de jardineria, enllumenat i pavimentació de la ciutatGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha tret a concurs públics en les darreres setmanes dos contractes per un valor total de 580.000 euros per intervenir en la via pública de la ciutat amb accions de jardineria i de millora de l’enllumenat públic.

Concretament, el contracte per a l'ampliació i millores d’instal·lacions d'enllumenat públic en diferents zones de la ciutat surt a un preu de licitació de 228.005,59 euros; mentre que el contracte per a la contractació de diverses actuacions de jardineria surt a un preu de 111.388,94 euros; i, finalment, el contracte per als treballs de reforç i millora de paviments, té un preu de licitació de 240.495,87 euros.

Pel que fa a l'ampliació i millora de l'enllumenat, les actuacions a realitzar consistiran en les següents accions:

  • La incorporació de nous punts de llum a la xarxa municipal en trams o espais de carrers que no queden coberts per l'enllumenat públic existent.
  • Condicionament de línies per a una normalització i ordenació d’instal·lacions existents amb deficiències.
  • Renovació d'elements degradats de les instal·lacions d'enllumenat.

D'altra banda,per adjudicar el contracte de diverses actuacions de jardineria les previstes són:

  • Enjardinament de la vorera Est del encreuament entre l'avinguda Tarragona i el carrer Argentina.
  • Remodelació i millora de la zona verda de la plaça Sagrada Família amb carrer Girona. Creació d'una jardinera per protegir un arbre exemplar de l'espècie Ceratonia siliqua, i reposició d'arbusts morts o en mal estat.
  • Nova plantació d'arbrat a diversos carrers de la ciutat de Reus.
  • Enjardinament i remodelació del Parc Juroca Fase I. En la primera fase es pretén substituir i restaurar l’arbrat d’ombra de grans dimensions que s'ha envellit i poden representar un perill.

Finalment, respecte als treballs de reforç i millora de paviments a diversos carrers de la ciutat, donat l'estat en què actualment es troben, com a conseqüència dels seu deteriorament i envelliment pel pas del temps.

El servei s'executarà segons les necessitats i prioritats de les actuacions a realitzar. L’Ajuntament indicarà a l’empresa adjudicatària els vials en els què caldrà actuar segons la planificació prevista i possibles urgències que sorgeixin.

tracking