Diari Més

Societat

Representants veïnals i polítics presumeixen de repertori al Fortuny

La III Gala Solidària de la FAVR omple el teatre

Membres de l'Associació de Veïns del barri Gaudí van fer una particular versió del tema 'Chiquitita'.

Representants veïnals i polítics presumeixen de repertori al FortunyOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veure moure l’esquelet a ritme de Daddy Cool el grup municipal del PSC en una atuació «pactada i de consens», un parell de monges del barri Gaudí obrar miracles sobre una peculiar Chiquitita o sentir la Tona Duch (PP) cantar per Mónica Naranjo Avui vull agrair ben val una joguina i un cop de mà a la Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR), que aquest diumenge 19 de novembre, al Fortuny, va oferir la tercera edició de la seva Gala Solidària per traslladar el Nadal als nens que ho tenen més complicat per viure’l.

El repertori escollit per al vespre més irreverent i entranyable de representants veïnals i polítics i, especialment, l’actuació dels seus intèrprets, van recollir l’èxit d’anys anteriors. I també un bon grapat de regals que, a les portes del mateix teatre, recordaven la vessant purament social d’una cita que va fer el ple de butaques i que comença a considerar-se un clàssic d’aquestes dates.

Entre Perales i Los Manolos

Els primers en saltar a l’escenari van ser els socialistes, a ritme de Boney M. I no van decebre. Després, els barris van prendre el protagonisme: des del Que canten los niños, de Perales, a càrrec de Sol i Vista fins a l’Amigos para siempre de l’Associació de Veïns I de Maig. Passant pel popurrí rumbero de Mare Molas i La bicicleta del Centre Cultural Andalús de Reus. En total, fins a una vintena de propostes que van fer-se ràpidament i fàcil amb la complicitat i els aplaudiments del públic. Abans de l’inici, en una cita presentada per Joan Rodríguez i Cori Navais, el president de la FAVR, Valentín Rodríguez, havia recordat la importància d’una iniciativa que «posa les persones per davant de tot».

tracking