Diari Més

La Casa Navàs de Reus ja té nou propietari

L’empresari reusenc, Xavier Martínez i Serra, és qui continuarà amb la tasca de conservació i manteniment de l'edifici modernista

L'edifici, que és obra de Domènech i Montaner, va rebre entre el juny i el juliol prop de 550 visites.

La modernista Casa Navàs ultima els tràmits per canviar de mansOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari reusenc Xavier Martínez i Serra és el nou propietari de la Casa Navàs de Reus. El reusenc serà qui continuarà amb la tasca de conservació i manteniment de l'edifici modernista de la ciutat.

La família Blasco Font de Rubinat, ha estat tancant, en les darreres setmanes, una operació de compravenda per a que l'edifici modernista de la plaça del Mercadal, tingués un nou propietari.

L’edifici modernista és una de les propostes culturals i d’oci de Reus més visitades. Més de 500 turistes el van visitar entre juny i juliol. Projectada per Lluís Domènech i Montaner, i construïda entre el 1901 i 1908 sota un encàrrec de Joaquim Navàs, la Casa Navàs ha format part també històricament de rutes sobre modernisme impulsades des de Reus.

La Casa Navàs que ha conservat des dels inicis la seva estructura i mobiliari original i el seu ús ha estat sempre el d’habitatge, al contrari de molts edificis emblemàtics que han passat a ser edificis d’ús públic.

tracking