Diari Més

Tot Nuvis celebra els 25 anys amb més desfilades i de petit format

La cita amb el món de les bodes torna a FiraReus aquest cap de setmana, amb 97 expositors i un impacte d’uns 668.000 euros al balanç del 2016

El president del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà, i el regidor de Promoció, Marc Arza.

Tot Nuvis celebra els 25 anys amb més desfilades i de petit formatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot Nuvis fa 25 anys i ho celebra amb una nova edició que reformula les desfilades de vestits i les reorienta cap al petit format i la vessant més experiencial. Per això, en lloc de les dues que es venien fent fins ara, aquest 2017 n’hi haurà un total de 7. En el seu transcurs s’oferirà una copa de cava amb aperitiu als assistents i, en acabar, es generarà un espai de contacte i d’intercanvi d’opinions entre dissenyadors de les diferents marques i parelles de nuvis. La fira, que tindrà lloc aquest cap de setmana, dissabte 18 i diumenge 19 de novembre, comptarà amb un centenar d’expositors –una xifra identica a la del 2016– i ocuparà 5.000 metres quadrats de l’espai de FiraReus. El preu de les entrades és de 5 euros, però els qui en comprin de manera anticipada online podran accedir a un 2x1.

L’auge dels ‘wedding planners’

L’any passat, i segons les conclusions de l’estudi d’impacte econòmic elaborat pel gabinet Ceres, Tot Nuvis va generar un impacte econòmic de 668.000 euros: «el 51% corresponent al sector de la restauració i un 33% a les empreses de fotografia i audiovisuals», tal com detallava aquest dimecres en la presentació de l’esdeveniment el president del comtiè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà. Al seu torn, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, explicava que «vam enquestar una seixantena d’expositors –en detall, 57 dels 97 del 2016– sobre què es podia millorar a Tot Nuvis i la majoria apuntaven que calia donar una volta a les desfilades, alhora que el 54% considerava que s’havien de mantenir». A banda, «un 44% hi havia tancat una venda i 7 de cada 10 recomanaven formar part de la fira». Més enllà de la motivació de generar ingressos, en aquest sentit, hi havia també «donar visibilitat a l’empresa, fet que confirma que aquest és un bon aparador a la demarcació».La contractació, la superfície d’exposició i l’horari de la fira eren els aspectes millor valorats. Entre els sectors emergents, destaca el de wedding planners.

tracking