Diari Més

Salut

Prop de 200 professionals participen a la I Jornada de Prevenció de Nafres per Pressió

L’objectiu de l’esdeveniment és actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per la patologia

S'ha instal·lat una taula informativa al centre hospitalari per informar sobre aquest problema de salut.

Prop de 200 professionals participen a la I Jornada de Prevenció de Nafres per PressióCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus acull la I Jornada de Prevenció de Nafres per Pressió (NPP), organitzada per la Comissió de Nafres, Ferides Cròniques i Cures de la Pell de l’hospital. Hi participen 200 professionals d’infermeria i auxiliars de l’àmbit hospitalari, d’atenció primària i residencial.

La jornada té lloc en el marc del Dia Mundial de les Nafres per Pressió i s’ha fixat com a objectiu actualitzar coneixements sobre la prevenció i els tractaments dels pacients afectats per aquesta patologia. La jornada compta amb la presència de diversos experts que abordaran les diferents estratègies de prevenció i tractament de les NPP tant en l’àmbit domiciliari com en l’hospitalari i residencial.

Simultàniament a la jornada es disposa d’una taula informativa a la rambla de l’Hospital dirigida a la ciutadania on es facilita informació sobre aquest problema de salut que afecta les persones amb dependència i majoritàriament d’edat avançada.

Prop de 200 professionals de la sanitat han participat en aquesta jornada.

Prop de 200 professionals participen a la I Jornada de Prevenció de Nafres per PressióCedida

tracking