Diari Més

El PP de Reus denuncia davant la Guàrdia Urbana un atac a la seva seu

Apareixen pintades i silicona al pis de la formació

Sebastià Domènech, amb agents de la guàrdia urbana que s'han personat a la seu per comprobar els danys.

El PP de Reus denuncia davant la Guàrdia Urbana un atac a la seva seuOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres del PP de Reus han denunciat aquest dijous al vespre davant la Guàrdia Urbana «un atac» contra la seu del partit, que es troba localitzada al número 43-45 del Raval de Santa Anna. En detall, la formació ha posat en coneixement dels agents de la policia municipal desplaçats al lloc, prop d’un quart de set de la tarda, una pintada realitzada amb forma d’estelada de color lila que cobreix la placa on està indicada la planta i la porta de la seu –la qual es troba en un bloc d’habitatges– i silicona al pany del propi pis.

El portaveu dels populars, Sebastià Domènech, ha explicat al Diari Més que «hem volgut accedir a la nostra seu, com fem normalment, per treballar, i ens hem trobat el pany amb silicona i l’indicatiu de la porta pintat amb una estelada. Haurem de trucar el serraller per tornar-hi, però abans hem volgut denunciar», i ha lamentat «la intolerància de certes persones, més quan el Partit Popular, i el de Reus també, l’únic que fa és treballar per la ciutat i pels interessos, els drets i els deures de tots els veïns de Reus».

A la formació asseguren desconèixer en quin moment concret haurien tingut lloc els fets, ja que al llarg d’aquests últims dies la seu havia restat desocupada. Sobre l’autoria de la pintada, Domènech ha subratllat que «hi ha una estelada i, evidentment, suposo que no ho hauran fet els constitucionalistes». Agents de la policia municipal han revisat la placa i han comprovat també, en el moment de respondre a l’avís del PP, que el pany es trobava tancat.

Amb «nocturnitat i traïdoria»

Fins ara, «a nivell personal, els regidors no havíem rebut mai amenaces. Hem viscut amb molta angoixa tot el que ha passat aquests dies amb Policia Nacional i Guàrdia Civil, i hem defensat sempre els interessos dels nostres votants com de tots», ha apuntat Domènech. «Això ha sigut un atracament amb nocturnitat, traïdoria i directament provocat per aconseguir que no puguem realitzar la nostra feina a la nostra seu», ha conclòs.

El cartell de l'entrada al bloc, amb una estelada.

El PP de Reus denuncia davant la Guàrdia Urbana un atac a la seva seuOlívia Molet

tracking