Diari Més

Via pública

L'Ajuntament de Reus construirà voreres a l'avinguda Tarragona

Les obres està previst que durin dos mesos i tenen un pressupost de contracte de 44.007,94 euros

Plànols de les noves voreres de l'avinguda de Tarragona.

L'Ajuntament de Reus construirà voreres a l'avinguda TarragonaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Reus projecta la construcció de voreres a l’avinguda de Tarragona, entre els accessos a les urbanitzacions de Mas Abelló i de Mas Carpa. L’objectiu és millorar l’accessibilitat per a vianants dels veïns de la urbanització Mas Carpa fins al camp de futbol del Reddis, i d’aquí al centre de la ciutat pels trams ja urbanitzats.

Les noves voreres tindran una amplada de dos metres i es construiran amb una vorada prefabricada de formigó i aglomerat asfàltic. Les obres compten amb un pressupost de contracte de 44.007,94 euros i es preveu que durin dos mesos. El projecte contribueix a la millora de l’avinguda de Tarragona, i s’afegeix a les millores executades en els darrers anys, amb l’enjardinament de la mitjanera de l’avinguda.

Noves voreres a l’avinguda de Marià Fortuny

Per altra banda, l’Ajuntament també ampliarà les voreres a les cruïlles de l'avinguda de Marià Fortuny amb els carrers de Ventura Gassol i de l’Alcalde Segimon. Les obres preveuen la consolidació de les voreres, realitzades provisionalment amb pilones, i es completarà amb la modificació dels semàfors d’aquestes cruïlles. Les obres, es defineixen en dos pojectes: les voreres, amb un termini d’execució de 2 mesos i un pressupost de contracta de 69.959,27 euros; i els semàfors, amb un termini d’1 mes i un pressupost de 10.239,01 euros.

Amb aquestes actuacions es completa la reordenació del trànsit arran de la construcció de la nova rotonda construïda entre l’avinguda de Marià Fortuny i el carrer de Ventura i Gassol.

tracking