Diari Més

Congrés

Reus, present a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona

El consistori ha presentat l'app 'Aparcar', compartida entre Reus i Cambrils, per al pagament de les zones blaves i de la càrrega del vehicle elèctric

Imatge d'una de les ponències de l'Ajuntament de Reus a l'Smart City Expo World Congress de Barcelona.

Reus, present a l'Smart City Expo World CongressCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus participa a l'Smart City Expo World Congress, que té lloc a Barcelona del 14 al 16 de novembre, amb dues ponències sobre iniciatives innovadores incloses en el pla Reus Smart City.

El dijous, 16 de novembre, el consistori explicarà com s'integra en la plataforma de sensors de ciutats intel·ligents anomenada SENTILO que també comparteixen la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de Reus, Barcelona, Terrassa i Sant Feliu de Llobregat.

Més enllà del propi municipi

Aquest dimarts, 14 de novembre, s'ha presentat l'app 'Aparcar'. La aplicacióes planteja com un servei de zona blava unificat a disposició dels municipis a partir de l'experiència de Reus i Cambrils, els municipis que han desenvolupat la plataforma.

Aquesta aplicació permet pagar la zona blava i també la càrrega elèctrica i, a més, l'usuari pot utilitzar la mateixa aplicació indistintament en els dos municipis.

tracking