Diari Més

Una trentena de centres educatius participen al programa 'Cap nen sense saber nedar'

Prop de 1.259 alumnes gaudiran durant 20 setmanes del projecte

Imatge de l'activitat 'Cap nen sense saber nedar' aquest dilluns 13.

Una trentena de centres educatius de Reus participen al programa 'Cap nen sense saber nedar'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 31 centres educatius de Reus, 3 dels quals d’educació especial, inicien durant aquesta setmana el programa de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus 'Cap nen sense saber nedar'.

Prop de 1.259 alumnes gaudiran durant 20 setmanes del desenvolupament d’aquest projecte que té com a principal objectiu la familiarització dels alumnes amb el medi aquàtic i l’aprenentatge de la natació i les tècniques bàsiques per assolir un acceptable grau d’autonomia en aquest mitjà.

L’activitat totalment gratuïta pels participants i finançada per l’Ajuntament de Reus inclou el desplaçament, l’assegurança i el desenvolupament de l’activitat a les piscines cobertes del Reus Deportiu i del Club Natació Reus Ploms. Un altre dels factors que singularitzen aquesta iniciativa és l’atenció especialitzada als alumnes amb necessitats educatives especials i l'atenció a través de monitors especialitzats i dedicats de manera individualitzada tant als alumnes integrats en centres educatius com als alumnes de les escoles d’educació especial de la ciutat.

tracking