Diari Més

Promoció

La fira experiencial sobre la neu Esquiades SnowFun tindrà continuïtat

El simulador d’esquí més innovador del món i les xerrades de professionals centren l’èxit d’un cap de setmana «molt positiu per als expositors»

Activitats vinculades als esports blancs van omplir FiraReus fins ahir al vespre.

La fira experiencial sobre la neu Esquiades SnowFun tindrà continuïtatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FiraReus ha acollit aquest cap de setmana la primera edició d’Esquiades SnowFun amb prop de 40 expositors i més d’una vintena d’activitats al recinte firal. La cita, una trobada indispensable pels amants de la neu, va comptat amb gran afluència de públic i «una valoració molt positiva per part dels expositors, la majoria vinculats a la neu i a l’esquí», tal com apuntaven ahir des de l’organització.

La continuïtat del certamen, impulsat per l’agència de viatges Esquiades.com i per FiraReus, sembla plenament assegurada, segons detallen els coordinadors de l’esdeveniment. «Amb l’èxit de l’edició d’enguany, Esquiades SnowFun s’ha consolidat i convertit en punt de referència del turisme de muntanya i els esports blancs a l’Estat i al territori», explica el director d’aquest certamen, Nacho Vallina. El president del Comitè Executiu de FiraReus, Isaac Sanromà, destacava també ahir la varietat de públic assistent: «l’Esquiades SnowFun ha sabut trobar activitats per a tots els públics i no només per a les persones que ja són aficionades al món de la neu».

Les principals estacions

Entre els grans atractius de la fira, al llarg del cap de setmana va destacar especialment el simulador d’esquí més innovador del món, per primera vegada al territori, i les conferències de professionals vinculats a la neu, la muntanya i l’esport, com ara el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó o la snowboarder Núria Castan, entre d’altres. Una pista infinita d’snowboard, una de patinatge sobre gel i ulleres de realitat virtual completeavn l’oferta més tecnològica de la fira experiencial, que també va acollir segways, karts elèctrics, push bikes i inflables, així com tallers de pintacares, màgia, videojocs o, fins i tot, monòlegs relacionats amb la neu. I un espai de tast de menjar i begudes. Així com la presència de representants i directius de les principals estacions d’esquí de la península. Grandvalira, Vallnord, les del Grupo Aramón, Boí Taüll, Baqueira Beret, Sierra Nevada, Port Ainé, Candanchú i Tavascan va ser algunes de les més rellevants. Tot plegat, farcit amb serveis gratuïts com l’encerat d’esquís o massatges de Caldea i amb continus sortejos de material o de viatges que van acabar de posar el punt lúdic a l’Esquades SnowFun.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, el fet d’«acollir una fira amb la projecció d’Esquiades SnowFun a la ciutat ens ajuda a posicionar el nom de Reus entre els referents en l’organtizació d’esdeveniments i fires del país». Per tot això, l’organització de l’esdeveniment valora molt positivament el grau de satisfacció dels assistents i expositors, així com la trobada de networking duta a terme el dissabte al vespre i que va reunir més d’un centenar de professionals del sector.

La primera edició de l’Esquiades SnowFun va tancar portes ahir al punt de les vuit del vespre. La setmana vinent, firaReus tornarà a acollir activitat firal, amb la 25a edició de la fira dels nuvis i celebracions, Tot Nuvis, que obrirà portes del divendres 17 al diumenge 19 de novembre. Enguany, Tot Nuvis ha reformulat les desfilades coincidint amb aquesta edició d’aniversari.

tracking