Diari Més

Expulsats tres Policies Nacionals que s'han colat a la compareixença de Pellicer

Un guàrdia urbà ha descobert als agents, els quals han estat convidats a abandonar la sala

Pla obert de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, a l'atril, amb altres regidors del municipi davant de diversos periodistes durant la roda de premsa del 10 de novembre de 2017

incitació a l'odi, malversació, veïns, jutge, Ajuntament, investigació, portaveus, manifest, concentració, Reus, 1-OSílvia Jardí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Curiosa situació la que s'ha viscut en la roda de premsa realitzada per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i els portaveus d'ERC, CUP i Ara Reus, per pronunciar-se davant de la denúncia que els ha interposat la Policia Nacional per un delicte d'odi. Precisament tres agents d'aquest cos policial estatal s'han infiltrat a la compareixença de l'alcalde. Els policies però, no han pogut escoltar les paraules del batlle reusenc, ja que han estat descoberts i se'ls ha convidat a marxar.

Els agents, que anaven vestits de paisà, s'han camuflat entre els periodistes que han assistit a la roda de premsa per tal d'escoltar la versió dels fets de l'alcalde i els regidors denunciats per la força estatal. Dos dels policies han estat descoberts per un guàrdia urbà que ha alertat de la seva presència. Carles Pellicer els ha convidat a marxar de la sala després que els homes s'hagin identificat com a policies nacionals, ja que els ha explicat que l'acte només estava obert als periodistes.

El darrer agent ha estat descobert pel mateix alcalde reusenc, qui ha vist una cara desconeguda entre les càmeres de televisió i li ha demanat que s'identifiqués. Es tractava d'un tercer policia nacional, que també ha estat convidat a marxar. La roda de premsa ha començat un cop els tres agents han sigut fora de la sala.

tracking