Diari Més

PPC exigeix la retirada de la pancarta penjada al balcó de l'Ajuntament de Reus

El Partit Popular Català ha registrat aquest matí, una instància dirigida a l'alcalde, per la retirada de la pancarta

La pancarta penjada al balcó de l'Ajuntament de Reus

PPC exigeix la retirada de la pancarta penjada al balcó de l'ajuntament de Reus.@aniol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Partit Popular Català ha registrat aquest matí, una instància dirigida a l'alcalde, per la retirada de la pancarta, que continua penjada el dia d'avui al balcó de l'ajuntament de Reus.

PPC assegura que «respecta les actuacions judicials i les acata, ja que restem en un Estat de Dret, on tenim separació de poders. Per tot això denunciem la utilització de les nostres institucions, per part de la minoria independentista».

El portaveu popular, Sebastià Domènech, denuncia la penjada d'aquesta pancarta perquè «no representa interessos municipals» perquè «evidencia de nou la posada en escena d'un procés esgotador i esgotat».

Sebastià Domènech, dirigent popular manté que «a Espanya, no hi ha presos polítics», ni «es persegueix a ningú, per les seves idees polítiques» i afegeixen que «els polítics presos, resten empresonats per les seves accions».

Domènech, portaveu popular, manté: si l'alcalde de Reus, va autoritzar la penjada de la pancarta; «li exigim la retirada de la mateixa» i en aquesta línia d'actuació «li demanem que no utilitzi la nostra entitat municipal, per usos partidistes» i «l'advertim que si no ho fa ell , serem nosaltres els que la retirarem».

tracking