Diari Més

El Club de Futbol Reus expedientat per desplegar una gran senyera

La senyera de 85 metres de llargada i 12 d’amplada es va desplegar durant el partit entre el Reus i l’Osasuna del 23 de setembre

La senyera desplegada pel Club de Futbol Reus.

El Club de Futbol Reus expedientat per desplegar una gran senyeraC.F. Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Futbol ha obert un expedient disciplinari «de caràcter extraordinari» al Reus pel desplegament d’una gran senyera, de 85 metres de llargada i 12 d’amplada, i pels crits d’independència durant el partit entre el Reus i l’Osasuna del 23 de setembre a l’estadi de la capital del Baix Camp segons explica avui el mitjà L'Esportiu.La bandera es va desplegar abans de l’inici de la segona meitat i un cop finalitzat.

Segons apunten, l'expedient recull que la conducta podria incórrer en «de violència, racisme, xenofòbia o intolerància». El desplegament de la bandera catalanava ser una iniciativa del Reus amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Aquest acte de protesta va tenir lloc la setmana en la què van succeir detencions dealts càrrecs i treballadors de la Generalitat i diversos escorcolls, a més de la gran mobilització ciutadana a favor de la celebració del referèndum.

L’expedient s’ha obert a instàncies de l’informe que el delegat del comitè d’àrbitres va fer arribar al comitè de competició informant dels fets. El Reus, que de moment no fa cap valoració sobre l’expedient que els han obert.

tracking