Diari Més

Seguretat

Dilluns començaran a instal·lar les càmeres de Mas Abelló

El consistori preveu que els treballs acabin la mateixa setmana i que el sistema comenci a funcionar a principis de novembre

Un dels carrers que estaran vigilats un cop estigui instal·lat el sistema de videovigilància del barri Mas Abelló.

Mas Abelló segueix esperant les càmeres deu dies després d'acabar-se el terminiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El barri de Mas Abelló comptarà ben aviat amb les tan esperades càmeres de seguretat que vigilaran la via pública. L’Ajuntament de Reus iniciarà el proper dilluns, 23 d’octubre, les tasques d’instal·lació de les càmeres. Es preveu que els treballs es finalitzin la mateixa setmana i que el sistema entri en funcionament a principis de novembre. El consistori va adjudicar per un import de 43.747,92 a l’empresa Telnet Sistemas 2008 SL el contracte de subministrament i instal·lació de les càmeres, que han de «contribuir a la seguretat i benestar dels veïns», segons l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

El sistema de videovigilància del barri Mas Abelló consta de cinc aparells que es posaran al llarg del carrer Mare de Déu de Puigcerver, en les interseccions amb els passatges Mare de Déu de les Angustias, Mare de Déu de la Paloma, Mare de Déu de Guadalupe, Mare de Déu de la Cabeza i Mare de Déu del Saliente, i enfocant cap aquests carrers.

Les càmeres estaran connectades a través d’un equip sense fils a un altre equip de telecomunicacions. Aquest, al seu torn, estarà enllaçat, també sense fils, a la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana. tenen capacitat de gravació per un període curt de temps, i d’emmagatzematge a llarg termini. Les càmeres estaran situades a una alçada d’entre 6 i 8 metres i cobriran un rang de 100 metres en línia recta, garantint el perfecte visionat i la identificació fins a aquesta distància fins i tot en condicions de grans contrastos lumínics o de baixa o nul·la lluminositat.

tracking