Diari Més

Fira

La fira Tot Nuvis acollirà el 1r congrés per a professionals del sector nupcial

L'espai tindrà lloc el 16 i 17 de novembre a FiraReus

Imatge d'arxiu d'una desfilada a la fira Tot Nuvis.

La fira Tot Nuvis acollirà el 1r congrés per a professionals del sector nupcialOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FiraReus acollirà el 1r congrés Bridal Trends & Events en el marc de la Fira Tot Nuvis 2017, que enguany compleix 25 anys. El congrés, organitzat per Drac Màgic Events, generarà un espai on conèixer les darreres novetats nupcials i serà un fòrum de debat i d’intercanvi d’experiències.

Es tracta del primer congrés de tendències en bodes i esdeveniments adreçat a estudiants i professionals que es dediquen a l’organització d’aquest tipus d’actes. Durant els dies 16 i 17 de novembre, professionals de referència dels sectors de la decoració floral, els vestits de nuvi i núvia, la joieria, la perruqueria i el maquillatge o la restauració, entre molts altres, presentaran les darreres tendències en aquests àmbits.

Entre les activitats que acollirà el congrés hi haurà un tallerde decoració floral per a esdeveniments, a càrrec de Mireia Font, decoradora artística floral i propietària de La Florería; un altre relacionat amb l'estilisme del gran dia, per Dama Canals, maquilladora, estilista i experta en estilisme nupcial; i també les últimes tendències 2018 de looks nupcials per Antoni Garrido, estilista, formador i director artístic de Cebado, entre altres.

Per tenir més informació del congrés, podeu consultar la web o bé trucar al 973 229 988.

tracking