Diari Més

Judiicial

Demanen tres anys de presó per difondre la foto d'un home dutxant-se a un gimnàs de Reus

L'acusat va fer la imatge d'amagat i la va difondre per Snapchat

Un amic de la víctima va veure la imatge circulant per Snapchat.

Demanen tres anys de presó per difondre la foto d'un home dutxant-se a un gimnàs de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana tres anys de presó per haver difós la foto d'un home dutxant-se en un gimnàs de Reus i també 1.200 euros d'indemnització pels danys morals causats per la imatge, feta d'amagat.

Els fets es remunten al passat 2 de juny, quan l'acusat va fer una fotografia del denunciant, sense que ho sabés, mentre s'estava dutxant.

Posteriorment, va difondre la imatge presa d'amagat i sense permís a la xarxa social Snapchat.

En ella, es veu clarament a l'home nu i a l'autor de la foto fent-se un autoretrat, en una imatge que va estar a l'abast de qualsevol usuari de Snapchchat durant cinc hores.

L'acusat va actuar "amb ànim d'atemptar contra la intimitat del perjudicat", segons l'escrit del Ministeri Públic, a què ha tingut accés Diari de Tarragona.

El fiscal qualifica aquests fets com descobriment i revelació de secrets, pel que demana tres anys de presó per a l'autor.

El denunciant va saber que la seva imatge circulava per internet gràcies a un amic seu que la va veure i el va avisar el mateix dia.

Malgrat que també es va retirar aquell mateix dia, el denunciant aporta com a prova una captura de pantalla de Snapchat.

tracking