Diari Més

C's presenta una denúncia contra Pellicer per haver demanat que marxés la policia de l'hotel Gaudí

La formació també ha denunciat davant la Fiscalia a la regidora de la CUP, Mariona Quadrada

El portaveu de Ciutadans a Reus, anunciant les denúncies.

C's presenta una denúncia contra Pellicer per haver demanat que marxés la policia de l'hotel GaudíCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal a l'Ajuntament de Reus de Ciutadans ha anunciat aquest dimecres la presentació de dues denúncies davant la Fiscalia contra l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer i contra la regidora de la CUP, Mariona Quadrada.

En els dos casos, segonsC's, els acusa d'un possible delicte d'incitació a l'odi, encara que es tracta de circumstàncies diferents en cada cas.

JuanCarlosSánchez, portaveu de Ciutadans, explicava que la denúncia contra Pellicer és per haver demanat a l'hotel Gaudí que «expulsés membres de la Policia Nacional de l'establiment». C´s lamenta quePellcierintentés interferir en l'activitat d'una empresa privada, signant «un manifest, juntament amb portaveus dels grups municipals del PDeCAT, ERC, Ara Reus i CUP, demanant l'expulsió de la Policia Nacional de l'hotel i de la ciutat».

Segons Sánchez, aquest manifest podria considerar-se «una clara i directa incitació a l'odi i hostilitat cap als membres de la Policia Nacional que estaven desplegats i allotjats a Reus».

C'safegeix que «en cap moment ha intentat calmar la situació ni evitar els escarnis als quals s'ha sotmès a aquests agents, sinó que al contrari, encara els ha animat».

Pel que fa a la denúncia, també davant la Fiscalia, contra la regidora de la CUP, Mariona Quadrada, el delicte seria el mateix, segonsC's: 'incitació a l'odi', però l'origen no. Segons la denúncia, el passat 3 d'octubre, jornada de la vaga general, la regidora va «increpar i insultar» tres regidors deC'sal centre de Reus. «La senyora Quadrada va identificar davant d'una multitud independentista, els regidors deC's, i va animar els separatistes a cridar i titllar d'assassins els regidors».

tracking