Diari Més

Municipal

Torna el cicle de visites nocturnes al cementiri de Reus

La Gata borda teatralitzarà un any més l’activitat, que es durà a terme els dies 24, 25 i 26 d’octubre

Imatge d'arxiu d'una visita guiada de nit al cementiri de Reus.

Tornen les visites teatralitzades al cementiri de ReusDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els diferents espais del Cementiri de Reus es podran visitar, un any més, a través de les visites nocturnes organitzades per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp. La companyia teatral La Gata Borda tornarà a teatralitzar les visites, que es duran a terme el 24, 25 i 26 d’octubre, coincidint amb la proximitat de la data de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Els horaris en els quals es realitzaran seran les 19:30 h, les 20:45 h i les 22:00h.

Les visites nocturnes, gratuïtes i obertes al públic, tenen com a finalitat divulgar el patrimoni del cementiri de la ciutat i donar a conèixer la seva història. Aquest cicle de visites s'ha consolidat després de les diferents edicions -iniciades l’any 2009- com un esdeveniment amb molt bona acollida. Per aquest motiu amb el pas dels anys s'han incrementat el nombre de representacions fins a les tres jornades actuals.

Els interessats en prendre part de l’activitat cal que reservin a través del correu visitescementiri@sfreus.cat o del telèfon del Tanatori Municipal de Reus, el 977 750 422 (de 9 a 14h). Han d’indicar el nom i cognoms de la persona interessada i com a màxim es podran demanar 4 invitacions per persona. El termini per poder fer la inscripció finalitzarà en el moment d’exhaurir les entrades. Un cop feta la inscripció l’entrada s’enviarà per correu electrònic o, en cas de no disposar-ne, es podrà recollir al Tanatori Municipal de Reus de dilluns a divendres de 9 a 13 h. Hi ha un total de 450 places pels tres dies.

tracking