Diari Més

Successos

El fiscal demana onze anys de presó per un acusat d'agressions racistes l'any 2011 a Reus

L'home va atacar a diversos magribins i a un el va ferir amb una navalla al coll

L'Audiència de Tarragona on es jutjarà el cas el 26 i 27 d'octubre.

El fiscal demana onze anys de presó a l'acusat d'agressions racistes a ReusACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fiscal demana onze anys i mig de presó per a un home acusat de diverses agressions racistes a Reus, Baix Camp, entre les quals destaca un apunyalament, el cas es jutjarà a l'Audiència de Tarragona els pròxims dies 26 i 27 d'octubre.

El Ministeri Públic també demana 1.429,25 euros de responsabilitat civil al presumpte autor de les agressions amb l'agreujant de discriminació per motius d'ètnia.

La primera agressió que es jutjarà es remunta a l'11 d'octubre del 2011, quan l'acusat va increpar amb insults un jove marroquí sense més conseqüències.

L'home va seguir caminant fins que va topar amb un altre home magribí, va treure presumptament una navalla i va intentar apunyalar-lo mentre li deia «moro de merda», encara que la víctima va aconseguir esquivar l'agressió i escapar.

L'acusat va fer un tercer intent i va atacar un altre home magribí que es dirigia, detalla avui el Diari de Tarragona, a la mesquita. En aquesta ocasió, el va ferir al coll amb la navalla mentre l'insultava i l'amenaçava amb matar-lo.

La víctima va estar tres dies hospitalitzat i la ferida, que va precisar punts, va necessitar vuit dies per curar-se. Uns dies després, el 18 d'octubre, va increpar un grup de dones musulmanes amb insults i amenaces, fins que algú va trucar al telèfon d'emergències 112.

Els Mossos el van detenir aquell mateix dia i li van requisar una navalla de 18 centímetres. El jutge va decretar presó preventiva i l'acusat, amb un trastorn de personalitat que no afecta la seva capacitat de decisió, va estar quatre mesos intern a la presó

tracking