Diari Més

Urbanisme

L'AV Primer de Maig demana la gratuïtat del nou pàrquing de davant del Sant Joan

L’entitat creu que el cost ha de ser zero, ja que «la gent va a l’hospital per necessitat»

Imatge de la roda de premsa de presentació del projecte, amb l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d'Urbanisme, Marc Arza

El solar situat davant del Sant Joan es convertirà en un aparcament amb tarifa reduïdaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La notícia que el solar de davant de l’Hospital Sant Joan es convertirà en una zona blava de 2 euros al dia ja ha aixecat les primeres reaccions. L’Associació de veïns Primer de Maig, amb el suport Federació d'Associacions de Veïns de Reus, ha demanat que l’aparcament sigui gratuït donat que les places d’aparcament són utilitzades per la gent que va a l’hospital.

Els veïns i membres de l’entitat es mostren «contents» per la iniciativa de l’Ajuntament de Reus, que projecta una Inversió de 675.000 euros per adaptar el solar situat entre les avingudes Dr. Josep Laporte i la Universitat i convertir-lo en aparcament. Tot i així, no estan d’acord amb la seva proposta: els usuaris hauran de pagar una tarifa reduïda de 50 cèntims l’hora o dos euros si estacionen el vehicle durant tot el dia. L’associació de veïns creu que «el cost ha de ser zero, donat que la gent que va a l’hospital ho fa per necessitat i no per plaer amb situacions econòmiques de tot tipus».

Per altra banda, l’entitat veïnal afirma que l’obertura del nou aparcament afavorirà al barri Mas Pellicer, que des de l’obertura de l’Hospital ha patit més problemes d’aparcament, ja que els usuaris no estacionen els seus vehicles a l’aparcament subterrani «pel seu elevat cost».

tracking