Diari Més

Els més petits podran gaudir de Peppa Pig o els Power Rangers a firaReus

El cicle d’espectacles per a infants s’iniciarà el 13 d’octubre coincidint amb l’exproReus

Els cinc espectacles infantils es podran veure exclusivament a Reus.

Els més petits podran gaudir de Peppa Pig o els Power Rangers a firaReusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Peppa Pig o els Power Rangers seran alguns dels personatges dels quals podran gaudir els infants en el marc del cicle d’espectacles infantils que es realitzarà a l’Auditori Gaudí de firaReus. El cicle arriba de la mà de l'empresa Creativos Educativos i els diferents espectacles tindran lloc de l’octubre a l’abril.

El primer dels espectacles d'aquest cicle serà el dels Power Rangers, que es durà a terme el 13 d’octubre en el marc d'exproReus i serà gratuït. Segons ha destacat el president del comitè organitzador d'exproReus, Xavier Colom, «aquest espectacle ajudarà a donar més ressó encara a exproReus i atraure a més públic familiar a la fira multisectorial».

Per altra banda, Peppa Pig farà divertir als més petits a firaReus el 25 de novembre, mentre que Ben&Holly arribaran a la ciutat el 3 de març. El mes d’abril els protagonistes seran SuperWings, que entretindran nens i nenes amb les seves aventures aèries el dia 7 d’aquest mes. Tancarà aquest cicle d’espectacles infantils els Pj Masks amb la seva posada en escena el 3 de juny. El preu de les entrades serà de 15 euros, tot i que es podrà fer un abonament de 4 actuacions, per 12 euros l'espectacle. Els menors de 2 anys no pagaran entrada. Cal dir que els cinc espectacles es podran veure a Reus de forma exclusiva.

Amb aquest cicle firaReus vol diversificar l'activitat firal, apostant per un producte de qualitat, que té llicència oficial i que està organitzat per una empresa que dissenya els seus espectacles amb una clara voluntat pedagògica, com és Creativos Educativos.

tracking