Diari Més

Partidaris i contraris al referèndum es troben a la plaça del Mercadal de Reus

A diferents punts de Catalunya s’han organitzat concentracions favorables a la unitat d’Espanya

Concentració espanyolista a Reus.

Partidaris i contraris al referèndum es troben a la plaça del Mercadal de Reus@miquelsaperas

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cinquantena de persones contràries al referèndum de l’1-O s’han concentrat, aquest dissabte al matí davant l’Ajuntament de Reus. Un cop allí, han defensat la unitat d’Espanya així com la Constitució i les lleis i justícia espanyola. Els partidaris del No i de no votar aquest diumenge han coincidit, a la plaça del Mercadal, amb una concentració de partidaris del Sí i amb l’assaig especial que els Xiquets havien organitzat per preparar la Diada del Mercadal del proper cap de setmana. Degut a aquesta coincidència s’han produït alguns enfrontaments verbals entre partidaris i contraris del referèndum, així com alguns moments de tensió que no han desembocat ni en aldarulls ni enfrontaments físics o violents. La Guàrdia Urbana i els Mossos han establert un cordó de seguretat entre ambdues concentracions.

Aquesta no ha estat la única concentració unionista en una localitat catalana, ja que arreu del territori s’han organitzat manifestacions per defensar la unitat d’Espanya. A la plaça de la Font de Tarragona s’hi han aplegat prop d’un centenar de persones que han proferit crits en contra del referèndum i a favor d’Espanya.

Sota el ‘hashtatg’ España Se Levanta, les concentracions espanyolistes s’ha produït en un gran nombre de localitats estatals com ara Gijón, Sevilla, Melilla i Madrid; i en moltes ciutats catalanes com Barcelona, que ha estat seguida per un gran nombre de gent.

Concentració a favor de la unitat d'Espanya a Tarragona.

Partidaris i contraris al referèndum es troben a la plaça del Mercadal de Reus@alexescudero_

tracking