Diari Més

Successos

Dos detinguts per robar en un bar a Reus gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat

Els dos lladres, de 28 i 44 anys i veïns de Reus, van ser arrestats poc després de cometre el robatori

Pla obert del vehicle dels Mossos

Detingut un home per agredir tres mossos d'esquadra després de destrossar casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, la matinada d’ahir dimecres, dos homes de 28 i 44 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Reus que presumptament acabaven de robar en un bar de Reus. Els homes van poder ser arrestat gràcies a les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de l’establiment.

Els fets van succeir al voltant de la 1.40h, quan la policia va rebre l’avís que s’havia activat una alarma en un bar del carrer Sardana de Reus. També es va facilitar una breu descripció de les dues persones que s’observaven a través del sistema d’enregistrament d’imatges de seguretat.

Fins al lloc dels fets s’hi van dirigir tres patrulles dels mossos, una de les quals va aconseguir interceptar a un dels lladres a prop de la plaça Pastoreta de Reus. L’altre autor dels fets va ser localitzat per agents de paisà a poca distància del bar. En ser detectat, va intentar fugir sense èxit.

Els agents van comprovar que els autors dels fets van forçar el tancament de la persiana d’accés al bar fent palanca i, un cop dins, van sostreure diners de la caixa enregistradora. Els dos homes van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment. Entre els objectes que duien els lladres, la policia va localitzar un parell de guants negres i un tornavís de 30 cm de llarg que suposadament havia estat l’emprat per forçar l’accés al bar.

Els detinguts, que acumulen 21 antecedents per diversos delictes, han passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que n’ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking