Diari Més

Successos

L'avís d'un ciutadà permet detenir tres homes que acabaven de robar en un bar de Reus

Els mossos van arrestar els presumptes lladres i van recuperar la caixa enregistradora i una guardiola sostretes

Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra.

Detingut per robar a l'interior de tres cotxes en un carrer de ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir, el passat dimarts 19 de setembre, un home de 19 anys i dos de 18, de nacionalitats marroquina, espanyola i paquistanesa, tots tres veïns de Reus, com a presumptes autors d’un robatori amb força a un bar de Reus. La detenció es va produir gràcies a l’avís que un ciutadà va donar als Mossos d’Esquadra després de presenciar els fets.

Els fets es remunten a la mitjanit de dimarts a dimecres, quan una patrulla dels Mossos que feia tasques de prevenció a Reus va rebre l’avís d’un robatori que s’estava produint en un bar del barri la Pastoreta. Els agents es van adreçar ràpidament al lloc i van comprovar que la persiana del bar estava forçada i just davant, al terra, hi havia una caixa enregistradora.

Tot seguit, un testimoni que havia presenciat el robatori es va adreçar als policies i els va donar la descripció dels autors. Gràcies a aquesta informació, així com a la direcció de fugida dels autors, una segona patrulla va aconseguir localitzar els tres homes a l’estació d’autobusos. Els agents van interceptar els tres homes i els va detenir. Els Mossos van localitzar a prop de la zona de la detenció una guardiola i dos tornavisos.

Un cop el propietari del bar va arribar a l’establiment, els agents van comprovar amb ell que, de l’interior de l’establiment, trobava a faltar la caixa enregistradora i una guardiola, que li van ser retornats.

Els detinguts van passar a disposició ahir al matí al Jutjat d’instrucció número 4 de Reus i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking