Diari Més

Societat

La casa natal del doctor Alexandre Frias ja compta amb una placa commemorativa

L'acte de descoberta de la placa ha estat presidit per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer

La descoberta de la placa a la casa natal del doctor Alexandre Frias ha estat presidida per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

La casa natal del doctor Alexandre Frias ja compta amb una placa commemorativaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha presidit el migdia d’aquest dijous l'acte de descoberta d'una placa commemorativa a la casa natal del metge pediatre Alexandre Frias i Roig (Reus 1878-1963), situada al raval de Martí i Folguera, 19. A l'acte també hi han participat la regidora de Salut, Noemí Llauradó i els membres de la comissió organitzadora de l'Any Frias, Eduard Prats i Marga Gonzalvo-Cirac, així com altres ciutadans i representants d'entitats.

Aquest acte s'inclou a la programació de l'Any Frias, que durant tot l'any recorda la vida i la trajectòria d'Alexandre Frias i Roig. A principis del segle XX, el doctor Frias va convertir Reus en la ciutat de l’Estat espanyol amb menys mortalitat infantil i que va adonar-se de la importància de la prevenció i la vigilància de la salut infantil, fins al punt d’esdevenir un dels primers especialistes en pediatria de Catalunya i de la resta de l’Estat.

Els actes de l'Any Frias també s'inclouen a la programació de Reus Capital de la Cultura Catalana 2017.

tracking