Diari Més

Successos

Enxampen un motorista que gairebé quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

L'home va donar un resultat positiu de 0,93 mg/l d'alcohol en aire espirat en la prova d'alcoholèmia que se li va practicar

Els dos nous vehicles policials de la Guàrdia Urbana de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus compta amb dos nous cotxes patrullaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències judicials al conductor d'un ciclomotor que gairebé quadruplcava la taxa d'alcoholèmia permesa. Els agents van parar a l'home, de 35 anys i que conduïa un ciclomotor Aprilia SR50, poc abans de les 6 de la matinada d'ahir dimecres a la plaça Sant Francesc. Seguidament li van practicar la prova d'alcoholèmia, que va donar un resultat positiu de0,93 mg/l d'alcohol en aire espirat.

Cal recordar que és un delicte contra la seguretat viària conduir sota l'efecte de l'alcohol quan se superi els 0,60 mil·ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 en cas d’accident. Pot comportar penes de presó d’entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d’entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d'aire expirat. Superar aquest índex fins al 0,60 és constitutiu d’una falta administrativa.

tracking