Diari Més

Laboral

CCOO interposarà una demanda judicial contra l'Institut Pere Mata

L’objectiu és que es reconegui el solapament a la categoria professional de TCAI (Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria)

El programa es va iniciar al 2008 amb 16 persones ateses i, en aquests 8 anys, ha passat a atendre més de 100 persones.

El Pere Mata fomenta l'autonomia d'un centenar de persones amb trastorns mentalsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CCOO ha anunciat que interposarà una demanda judicial contra l’Institut Pere Mata per tal que es reconegui el solapament a la categoria professional de TCAI (Tècnics en Cures Auxiliars d’Infermeria.

Després de la reunió celebrada entre els sindicats CCOO i UGT amb el Pere Mata l’empresa ha reconegut per a la categoria professional d’infermeres i infermers d’hospitalització els 15 minuts de solapament. Aquests minuts es destinaran al traspàs de la informació de cada pacient per garantir la continuïtat assistencial i la seva seguretat. El solapament per a infermers es començarà a comptabilitzar a partir del proper 1 d’octubre de 2017.

Malgrat els esforços per arribar a un acord similar per a la categoria professional de TCAI, no ha estat possible davant la negativa de la representació de l’empresa. Per aquest motiu CCOO interposarà una demanda judicial per tal que l’Institut Pere Mata també ho reconegui per aquests professionals, a qui consideren «un element clau per a la continuïtat assistencial i la seguretat dels pacients».

tracking