Diari Més

Comerç

Les obres del futur Esclat al Tecnoparc perfilen l'edifici i se centren en l'aparcament

La previsió és que l’hipermercat, que donarà feina a 60 veïns de Reus, doni per acabats els 4.400 metres de superfície durant l’últim trimestre de l’any

L'estat actual de les feines al número 2 del carrer Argentina.

Les obres del futur Esclat al Tecnoparc perfilen l'edifici i se centren en l'aparcamentOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les feines per aixecar el que serà l’Esclat del Tecnoparc avancen a bon ritme i deixen veure ja l’estructura del futur hipermercat, que oferirà 4.400 metres de superfície comercial i donarà feina a 60 veïns de Reus. Els canvis que ha viscut el solar del número 2 del carrer Argentina en les darreres setmanes són ben visibles i els operaris, un cop construïda l’estructura de l’edifici, centren ara els seus esforços en completar l’interior de les instal·lacions i en donar forma a la zona d’aparcament de clients, que també pot intuir-se. Tot plegat per complir les previsions del Grup Bon Preu, que va anunciar l’obertura del centre durant el darrer trimestre d’aquest mateix 2017.

Els treballs van iniciar-se el passat mes de febrer i, un cop entri en funcionament, aquest serà el primer hipermercat del Grup Bon Preu a la ciutat, que compta amb dos supermercats Bonpreu i amb una benzinera EsclatOil i el servei de compra online Iquodrive. Tot just al març, Ajuntament i grup empresarial van signar un acord de col·laboració públic-privat que ha permès que Mas Carandell donés suport al procés de selecció de personal que havia engegat Bon Preu. L’objectiu era cobrir els llocs de treball del nou hipermercat, en les diferents àrees. Els llocs de feina previstos que s’han ofert són: farmacèutic, personal de peixateria, carnisseria, fleca, parafarmàcia, recepció de mercaderies, personal de xarcuteria, fruiteria i basar, personal de caixa i de reposició nocturna. De manera extraordinària, en les ofertes que es publicaven a borsa de Mas Carandell es va identificar clarament que l’oferta corresponia a Bon Preu.

Més de 200 candidats

Prop de 200 persones es van inscriure, en la fase inicial del procés de selecció, com a candidats per a ocupar les primeres places que s’oferien, relacionades amb les seccions de producte fresc com ara peixateria, xarcuteria o fruiteria. Entre elles, gairebé 40 van passar el sedàs de Mas Carandell i també l’avaluació psicotècnica que realitzava Bon Preu, i van accedir llavors a la fase d’entrevistes, desenvolupada en dos dies, a l’abril. El regidor d’Ocupació, Daniel Rubio, detallava en aquell moment que des de la firma de superfícies comercials «se senten contents perquè s’han trobat amb aspirants molt vàlids i han donat, sense cap complicació, amb els perfils que volien». Rubio destacava la importància d’aquesta entesa amb Bon Preu, la qual «permetrà ocupar, al moment que l’Esclat obri entre 60 i 70 persones que no tenien feina o que canviaran a una de millor» i subratllava que «des de la regidoria, treballem a diari per aconseguir projectes similars».

tracking