Diari Més

Veïnal

La FAVR condemna la crema del cotxe del president de l'AV Primer de Maig

La federació convoca un acte de suport a Eduardo Navas, qui diuen que és «un exemple de compromís i lluita per la millora del Sant Josep Obrer»

Estat en què van quedar els dos vehucles afectats pel foc.

El president de l'AV Primer de Maig vincula l'incendi del seu cotxe amb la tasca que fa a Sant Josep ObrerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) condemna l’atac que va patir el president de l’AV Primer de Maig, Eduardo Navas, qui el passat divendres es va trobar que el seu vehicle s’havia incendiat. Navas, qui va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra, afirmava que es tractava d’un incendi provocat que relaciona amb la tasca que desenvolupa al Sant Josep Obrer. D’aquesta manera, la federació ha convocat un acte de suport al president de l’AV Primer de Maig, amb el qual volen demostrar «la unitat del moviment veïnal davant d'aquells que com a resposta a la nostra tasca únicament troben la violència», el divendres 18 d'agost a les 12 hores del migdia, davant del local de l'AV Primer de Maig, al carrer Mas Pellicer.

La FAVR defineix Eduardo Navas com «un exemple de compromís i lluita per a la millora del seu barri» que s’ha convertit en un referent del moviment veïnal de la ciutat. «La seva gran tasca és evident que molesta a alguns que han optat per la covard crema d'un vehicle, acte que demostra de quina mena de persones estem parlant», afirma la federació en un comunicat. Des de la FAVR també exposen que «no és el primer cas que ens trobem», ja que els presidents sovint han rebut «amenaces, coaccions i insults davant la denúncia i les reivindicacions».

tracking