Diari Més

Veïnal

El president de l'AV Primer de Maig vincula l'incendi del seu cotxe amb la tasca que fa a Sant Josep Obrer

Eduardo Navas reclama una reacció dels polítics i la policia davant l'incivisme que pateix el barri

Estat en què van quedar els dos vehucles afectats pel foc.

El president de l'AV Primer de Maig vincula l'incendi del seu cotxe amb la tasca que fa a Sant Josep ObrerDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada de dijous a divendres,EduardoNavas, president de l'associació de veïns Primer de Maig de Sant Josep Obrer, a Reus, va tenir una sorpresa desagradable.

Alertat per altres veïns, va haver de baixar al carrer i veure com cremava el seu cotxe, aparcat davant de casa. El foc va afectar també a un altre vehicle. Els dos van quedar completament inutilitzables.

Denunciat el fet, els Mossos d'Esquadra van enviar efectius de lapoliciacientífica per buscaralgunindici que condueixi als culpables.

Navasexplicava que, evidentment, cal esperar al que digui lapolicia, «però sembla evident que es tracta d'un incendi provocat», tenint en compte que el vehicle estava estacionat de feia estona i, sobretot, el càrrec deNavas.

El president de l'Associacióde Veïns no consideradesgavellatvincular l'incendi del seu cotxe a la seva feina al davant de l'Associació. «Hi ha molta genta quino li agrada el que faig al barri. Aquí hi ha molt d'incivismei he estat lluitant contra la delinqüència que patim», afegiaNavas.

Navasexplicava que a Sant Josep Obrer hi viu molta gent gran «i faré totel quecalgui per a protegir-los». Que l'incendi del seu cotxe pugui tenir relació amb la seva lluita cívica al barri, diu que no el farà tirar enrere en la seva tasca,«al contrari,l'únicreplantejament que faré és el de donar-los'més canya'», afirma.

El dirigent veïnal espera que l'incendi,almenys, serveixi per obrir els ulls a polítics i lapolicia. «Cal que baixin més a fer controls ivigilància.Almenysuna vegada a lasetmanacaldria veure per aquí a una patrulla a peu», i afegia, «ara només vénen amb cotxe, fan un tomb i marxen. No veuen el que passa dins el barri».

tracking