Diari Més

Els veïns lamenten el deteriorament de les voreres al carrer Alt de Sant Pere

Lamenten que «tot l’entorn s’ha arreglat i aquí no s’ha fet res» i que «hem de passar per la calçada»

Caminar per la zona resulta especialment difícil a la gent gran.

Veïns denuncien el deteriorament de les voreres al carrer Alt de Sant PereCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació d’«abandonament» i el «mal estat» que pateixen tant les voreres com el paviment del carrer Alt de Sant Pere «complica el dia a dia» als veïns de la zona, que denuncien que «hem de caminar per la carretera perquè si no és impossible passar amb els cotxes aparcats i, llavors, els que circulen també han d’apartar-se per fer-nos lloc. Hi ha persones grans que van en cadira de rodes o porten caminador i que no poden pujar». Lamenten que «amb el temps, tots els carrers de l’entorn s’han anat millorant, però a aquest encara no s’ha arribat a fer res tot i que la imatge parla per ella mateixa».

Una de les veïnes del carrer Alt de Sant Pere, Magda Fort, detalla que «fa anys que ho demanem a l’Ajuntament però no hi ha hagut manera que s’hi posin. Últimament, parlant directament amb l’alcalde, ens deia que hi estaven treballant. Però passa el temps i no veiem que això se solucioni». Apunta que la situació s’agreuja durant el curs escolar, quan «la quantitat de gent que camina pel carrer augmenta amb els pares i els nens que van al Col·legi La Presentació».

L’inici del curs escolar

És llavors que resulta «totalment impossible anar per la vorera. Si ho intentes, amb els colzes toques als cotxes que estan aparcats i no hi ha suficient marge perquè ens puguem creuar dues persones. Si vas a peu tot sol, però especialment si portes un carro de la compra o el cotxet d’un nadó, no s’hi pot passar. No s’hi cap i l’única solució és baixar a la calçada». Els veïns sostenen que «el carrer és gran i és prou ample com per reformar-lo i guanyar una mica més d’espai a les voreres sense que això afecti la circulació de cotxes». Però, «tot i que s’han fet millores als voltants, aquí no ens arriben».

Caminar per la zona resulta especialment difícil a la gent gran.

Veïns denuncien el deteriorament de les voreres al carrer Alt de Sant PereCedida

tracking