Diari Més

Economia

La seu de la hisenda catalana a Reus cobrirà 73 poblacions

L’oficina del passeig Prim abraçarà Baix Camp, Priorat i Conca de Barberà

Una imatge de la façana del local al número 14 del passeig Prim.

La seu de la hisenda catalana a Reus cobrirà 73 poblacionsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La futura oficina de l’Agència Tributària de Catalunya a Reus, ubicada al passeig Prim, oferirà servei a 73 poblacions del Baix Camp, el Priorat i de la Conca de Barberà. El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) va publicar aquest dimecres l’àmbit territorial de referència dels diferents punts d’atenció de l’Agència Tributària Catalana (ATC), un dels quals té programat obrir el 4 de setembre a la ciutat. Tal com apunten fonts del Departament d’Economia, la previsió és que les obres que ara s’hi estan duent a terme per adaptar el local als nous usos puguin donar-se per enllestides a finals de l’agost. En detall, la percepció és que aquestes «estan anant molt bé i compliran el calendari», precisen les mateixes fonts.

L’Agència Tributària de Catalunya gestiona, liquida, inspecciona i recapta els tributs propis de la Generalitat –excepte els referits a l’aigua i els residus– i els tributs estatals cedits totalment. També gestiona la recaptació per la via executiva dels ingressos de dret públic no tributaris de la Generalitat. Per dur a terme aquests tràmits, els veïns de les tres comarques que abraça la nova oficina a Reus s’hi podran adreçar directament.

Obrir costa 313.000 euros

La Generalitat va adjudicar, per un import de 312.980 euros –IVA inclòs– i amb data del 27 d’abril, les feines de remodelació per convertir els baixos del número 14 del passeig Prim en la seu, a Reus, de l’Agència Tributària Catalana. Infraestructures.cat va deixar el contracte en mans de l’empresa local Garcia Riera S.L., establerta a Vila-seca i que va presentar l’oferta més avantatjosa entre les quatre constructores al concurs públic, i aportava un termini de dos mesos per habilitar aquest espai de 400 metres quadrats. Dels llocs de feina que permeti ubicar el local, que tindrà un accés adaptat i comptarà amb dos despatxos tancats, aproximadament la meitat es destinaran a serveis d’atenció al públic.

tracking