Diari Més

Municipal

L'Ajuntament de Reus busca gerent-coordinador

Les seves funcions dependran del gerent de Serveis Generals i s'encarregarà d'executar les decisions dels òrgans de govern

Una imatge d'arxiu de la façana del Palau Municipal.

L'Ajuntament de Reus paga factures dels seus proveïdors 36 dies abans que al 2016Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus busca ocupar una plaça de gerent-coordinador d'Organització i Serveis Interns, responsabilitat que penjarà jeràrquicament de la gerència de Serveis Generals del consistori.

Tot i que la plaça es va crear el passat mes d'abril en un plenari municipal, com a conseqüència derivada de l'amortització de la plaça de gerent de Serveis Econòmics, no ha estat fins aquest dijous que s'ha convocat la provisió del lloc de treball.

A partir d'aquest divendres s'obre un termini de 25 dies hàbils per poder presentar les candidatures a un càrrec directiu que tindrà una retribució econòmica de categoriaA1 (el més alt del que regulen el funcionariat) nivell 28, amb un complement específic de 28.890,96 euros i un complement horari de 7.005,48 euros anuals, a més d'un complement variable que estarà condicionat al compliment d'objectius.

Les tasques previstes per aquest gerent-coordinador són les de desenvolupar i executar els plans d'actuació i les decisions adoptades pels òrgans de govern. Els àmbits sobre els quals tindrà competències seran els de recursos humans, el Servei de Tecnologies de la informació i de Telecomunicacions, contractació, compres, logística, padró, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, arxius administratius i responsabilitat patrimonial.

tracking