Diari Més

Seguretat

Adjudicat el projecte de videovigilància de Mas Abelló per prop de 44.000 euros

L’Ajuntament l’ha adjudicat a l’empresa Telnet Sistemas 2008 S.L

La zona de Mas Abelló es vigilarà des d'una torre plena de càmeres.

Una columna amb cinc càmeres vigilarà els carrers de Mas AbellóGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat per un import de 43.747,92 euros el projecte de videovigilància al barri de Mas Abelló a l’empresa Telnet Sistemas 2008 SL. Aquesta mesura de seguretat pretén incrementar la sensació de seguretat dels veïns del barri i evitar fets incívics i delictius. L’empresa adjudicatària tindrà un termini de dos mesos per al lliurament del sistema de vigilància, a partir de la data de formalització del contracte.

El contracte contempla tant el subministrament del material com la instal·lació i configuració del sistema, d'acord a l'arquitectura proposada i els requeriments tècnics, compatible amb el sistema municipal de gestió de càmeres a la via pública.

El sistema de videovigilància es basa en la ubicació de cinc càmeres amb connexió IP, amb capacitat de gravació, ubicades en un bàcul d'enllumenat públic existent de 6 metres d'alçada, o en una nova columna a instal·lar de 8 metres, que estaran ubicades en el carrer de la Mare de Déu de Puigcerver per tal de realitzar la videovigilància dels carrers perpendiculars, és a dir, el passatge de la Mare de Déu de les Angustias, el de la Mare de Déu de la Paloma, el passatge de la Mare de Déu de Guadalupe, el de la Mare de Déu de la Cabeza i el passatge de la Mare de Deu del Saliente.

La distància màxima cobrirà cada càmera és de 100 metres en línia recta de cada carrer i hauran de poder enregistrar imatges en condicions de poca visibilitat i de nit. Cada càmera es connectarà mitjançant un equip sense fils a un altre equip de telecomunicacions, que estarà enllaçat, també sense fils, amb la torre de telecomunicacions de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Les càmeres gravaran les imatges de forma local per un període curt, però la gravació i emmagatzematge a llarg termini (durant les 24 hores del dia i fins a un màxim de 30 dies i no es gravarà àudio). La seva visualització a la sala de control de Guàrdia Urbana, es realitzarà a través del programari de videovigilància de que ja disposa actualment l'Ajuntament de Reus per la gestió de càmeres IP a la via pública.

tracking