Diari Més

Mobilitat

Una incidència tècnica a l'avió obliga a desembarcar els passatgers d'un vol Reus-Manchester

Un impacte a una ala, detectat abans de l'enlairament, hauria portat Thomson Airways a canviar d'aeronau i generat un retard de gairebé sis hores

Un usuari consulta les pantalles informatives a l'aeroport de Reus.

Una incidència tècnica a l'avió obliga a desembarcar els passatgers d'un vol Reus-ManchesterOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una incidència tècnica a un avió de la ruta Reus-Manchester que opera Thomson Airways ha obligat els passatgers del vol, que havien d'enlairar-se des de la capital del Baix Camp aquest matí a les 9.45h, a desembarcar a l'espera que una segona aeronau els traslladi a la seva destinació. Els panells digitals de l'Aeroport de Reus informaven cap al migdia de l'hora prevista per la sortida del vol de relleu, inicialment fixada a les 15.15h.

L'avió, un Boeing 737-800, té capacitat per prop de 190 persones. La mateixa tripulació del vol esperava avui a la cafeteria de l'Aeroport amb «la previsió» que la ruta es pogués reprendre a l'hora indicada als panells mentre personal de Thomson informava els viatgers del retard en la sortida i els convidada a romandre atents als panells «per si hi hagués qualsevol canvi».

Fonts d'Aena confirmen la incidència tècnica –detectada justament a les 9.45h– i puntualitzen que, per al desembarcament, no ha calgut activar cap sistema d'alerta a l'aeròdrom. Amb tot, el canvi d'avió hauria estat conseqüència de l'impacte d'una escala, de les que s'empren habitualment en fer pujar els viatgers, contra unwinglet, l'extrem final d'una de les ales. Thomson ha ofert un refrigeri als passatgers que, després de baixar de l'avió a les 9.45h, hauran completat una espera de sis hores fins poder volar.

tracking