Diari Més

Veïnal

La FAVR, disconforme amb la gestió de la regidora de Participació, Montserrat Flores

Afirmen que Flores ha mostrat «una maca total de diàleg, de feeling i d’empatia» amb les entitats veïnals

Imatge d'arxiu de Montserrat Flores.

La FAVR, disconforme amb la gestió de la regidora de Participació, Montserrat FloresDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) ha mostrat la seva disconformitat amb la gestió de la regidoria de Participació, Montserrat Flores, al llarg d’aquest curs polític. La federació va acordar en l’assemblea d’ahir dijous donar un suspens a la seva gestió per «la manca total de diàleg, feeling i empatia» que Flores ha mostrat amb les entitats veïnals i amb la mateixa FAVR. Segons la federació, això ha comportat «un distanciament que afecta al normal desenvolupament de les activitats programades des de les associacions de veïns».

Per altra banda, la FAVR apunta que el suspens també ve motivat per la situació creada entorn a la convocatòria i concessió de les subvencions d’enguany. Les entitats consideren que, tot i que els imports es van ingressar ahir dijous, hi ha hagut una mala planificació del calendari, atès que el termini per presentar les sol·licituds finalitzava el 14 de juny, dues setmanes després de la primera festa de barri. La federació apunta que «aquest retràs ha afectat de forma negativa als projectes socials i culturals que es desenvolupen anualment».

En aquest sentit les entitats consideren, de cara l’any vinent, que si abans de finals de maig, les subvencions no estan abonades «s’adoptaran les mesures adients. Les entitats també van valorar negativament «els impediments que algunes festes del barri van patir alhora de programar l’ocupació de la via pública».

La FAVR conclou amb el desig que al setembre «canviï radicalment l’escenari actual» i que, «les relacions amb la regidoria millorin substancialment».

tracking