Diari Més

Policial

Cinc detinguts en un operatiu antidroga dut a terme al barri de Sant Josep Obrer de Reus

Entre tots els arrestats acumulen més de 30 antecedents delictius i dues han ingressat a la presó

Imatge d'un dels registres realitzats pels Mossos d'Esquadra.

Cinc detinguts en un operatiu antidroga dut a terme al barri de Sant Josep Obrer de ReusMosso d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els passats 21 i 22 de juliol, els Mossos d'Esquadra van detenir a quatre dones i un home, tots ells de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumtes autors d'un delicte contra la salut pública i de pertinença a grup criminal.

La detenció de les dones, de 34, 38, 39 i 43 anys d’edat i de l'home de 41 anys, són resultat d’una investigació iniciada fa dos mesos. Es van localitzar dos punts de venda i emmagatzematge de drogues. Els agents van constatar que els detinguts s’encarregaven, de manera organitzada, de la preparació i venda de substàncies il·legals mitjançant diversos canals de distribució.

L'operació per executar les detencions es va iniciar el passat divendres, dia 21 de juliol, amb dues entrades i perquisicions judicials. La primera a un habitatge del carrer Mare de Déu del Saliente, i la segona a un habitatge del carrer Del Roser, ambdues a Reus.

A l’interior dels habitatges es van intervenir: 27 grams d’heroïna, 7 grams de cocaïna, 37 embolcalls de substància de cocaïna i heroïna, 200 plantes de marihuana i més de 3.100€ en metàl·lic.

Els detinguts, que acumulen tots ells més de trenta antecedents per delictes contra el patrimoni i salut pública, van passar el dia 22 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar l’ingrés a presó per dues de les dones, i la llibertat amb càrrecs per les altres dues i per l’home.

tracking