Diari Més

Successos

Un conductor begut xoca contra diversos cotxes aparcats a l'Avinguda Astorga de Reus

La Guàrdia Urbana ha obert diligències a tres conductors més aquest cap de setmana per quadruplicar la taxa d’alcoholèmia permesa

Imatge d'arxiu d'un control policial d'alcoholèmia rutinari.

Una empresa de Cambrils et porta a tu i al teu cotxe a casa quan no pots conduirEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha instruït aquest cap de setmana diligències per delictes penals a quatre conductors que van donar un resultat positiu superior a 0,60 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia. Un d’ells va xocar amb el seu vehicle contra diversos turismes estacionats a l’Avinguda Astorga, mentre que els altres tres quadruplicaven la taxa d’alcoholèmia permesa.

En cas del turisme implicat en l’accident va tenir lloc ahir diumenge a les 6.40h a l’Avinguda Atorga, on un Audi A4 va xocar amb diversos cotxes que estaven estacionats. La Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra el conductor causant de l’accident, de 20 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques al haver donat un resultat positiu de 0,62 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia.

Pel que fa als altres positius en les proves d’alcoholèmia, dos d’ells es van detectar durant un control policial el dissabte 22 de juliol, un a les 4.50h a l’avinguda de Salou i un altre a les 12.15h al carrer Batan. En el primer cas, el conductor d’un nissan de 44 anys va donar un resultat positiu de de 0,94 mg/l d'alcohol en aire espirat a la prova d'alcoholèmia. En el segon cas, el conductor de 30 anys d’un BMW va donar un resultat positiu d’1,08. El quart conductor begut enxampat aquest cap de setmana va ser vist conduint de forma anòmala un Peugeot 206 ahir diumenge a les 21.46h a l’Avinguda Universitat. Una patrulla el va parar i va realitzar-li la prova d’alcoholèmia, en la qual l’home de 36 anys va donar un resultat positiu de 1,24 mg/l d’alcohol en aire aspirat. Els agents van instruir diligències judicials a tots tres conductors.

tracking