Diari Més

Laboral

L'Ajuntament busca un gerent-director per l'Institut Municipal Reus Cultura

La convocatòria s’ha publicat aquest dijous i els candidats tenen 20 dies naturals a partir de demà divendres per presentar les sol·licituds

Imatge d'arxiu de la façana de l'Ajuntament de Reus.

L'Ajuntament de Reus apujarà un 1% el sou dels treballadors municipalsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha obert una convocatòria pública per a la selecció del gerent-director de l’Institut Municipal Reus Cultura. L’anunci de la convocatòria s’ha publicat aquest 20 de juliol al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, i els candidats tenen 20 dies naturals a partir de demà divendres per presentar les sol·licituds.

Les funcions del gerent-director seran les de promoure la visió prospectiva, definir i planificar les estratègies de l’institut; dirigir, impulsar i coordinar el conjunt d’activitats resultants de les polítiques i línies estratègiques per aconseguir els objectius proposats; i dissenyar, supervisar i controlar el compliment dels pressupostos anuals. Les retribucions que corresponen a aquest lloc de treball, són les d’un A1, nivell 26 amb una retribució total de 47.681,98 euros bruts anuals.

Per poder participar a la convocatòria cal formar part dels cossos de personal funcionari o personal laboral de la pròpia Corporació, o d’altres Administracions que pertanyin al Grup A1. També cal acreditar una titulació superior o el títol de grau corresponent i comptar amb més de cinc anys d'experiència.

tracking