Diari Més

Successso

Un mosso fora de servei impedeix que robin la cartera a un ancià a Reus

Un dels dos lladres va agredir a diversos agents provocant-los lesions abans de ser detingut, mentre l’altre va sortir corrent

Els fets van succeir el passat 2 d'octubre a un bar del carrer Cerdanya del Vendrell.

Ingressa a presó un home que va atracar un bar del Vendrell amb un ganivetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actuació d’un Mosso d’Esquadra fora de servei, va impedir, el passat diumenge 16 de juliol, que dos joves robessin la cartera amb violència a un ancià de 88 anys a Reus. L’home gran estava a punt d’entrar a casa seva, en un edifici a la plaça Llibertat de Reus, quan un home el va agafar dels braços i un altre li va posar la mà a la butxaca amb la intenció de prendre-li la cartera. Un agent fora de servei que es trobava en una terrassa d’un establiment proper va veure la situació i va sortir corrents per ajudar a l’home gran i impedir el robatori.

En arribar, es va identificar com a policia i va ordenar als dos homes que s’aturessin. Un d’ells va fugir corrents i l’altre es va encarar a l’agent insultant-lo, escopint-lo i intentant agredir-lo físicament. El segon individu també va fugir corrent, però l’agent va localitzar ràpidament una parulla de servei i els va passar la descripció dels autors. La patrulla va localitzar el lladre que s’havia encarat amb el mosso fora de servei al carrer Jacint Brau. En veure la policia, l’home va intentar fugir corrents, però va ser detingut després d’una breu persecució. Abans de ser arrestat, el lladre es va encarar als dos agents i va agredir-los provocant-los lesions lleus.

Gràcies a la ràpida actuació de l’agent fora de servei, els lladres no van aconseguir sostraure la cartera a l’home gran ni provocar-li cap tipus de lesió. La investigació continua oberta per identificar i detenir al segon implicat en el robatori.

El detingut és un noi de 19 anys i nacionalitat marroquina amb domicili a Reus que acumula set antecedents per delictes similars contra el patrimoni. El jove va passar el dia 17 de juliol a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking