Diari Més

Turisme

The Telegrafh posa Reus com una de les 20 destinacions que els britànics encara han de descobrir

La secció de viatges destaca els restaurants de la 'petita ciutat que és a una hora de Barcelona'

Enca`çalament de l'article del diari britànic.

The Telegrafh posa Reus com una de les 20 destinacions que els britànics encara han de descobrir

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els britànics és un dels col·lectius més importants d'entre els milions de turistes que cada any visiten l'Estat espanyol, sobretot a l'estiu. En el cas de Catalunya, Barcelona és la destinació majoritària, com també ho són les zones de sol i platja.

El diariTheTelegrafhpublicava el passat 16 de juliol un article en què realitzava una vintena de propostes adreçades als anglesos. De fet, es tractava d'un recull de 20 destinacions a l'Estat espanyol que el rotatiu considerava que els britànics haurien de descobrir.

Reus era una d'aquestes destinacions. SegonsTheTelegrafhes mereix una visita per mèrits propis, tot i que assenyala que està a una hora de Barcelona i recorda de Ryanair utilitza l'aeroport reusenc com a pista secundària del de la capital catalana.

L'article recull les recomanacions d'EddiFiegel, centrades en els bons restaurants de la ciutat, així com l'arquitectura Modernista i 'ArtNouveau'. De fet, assenyala que és on va néixer Gaudí i també explica que hi ha un museu dedicat a l'arquitecte.

Altres destinacions, de les vint que recomana l'article, són, per exemple, la platja deMónsula Almeria; Es Grau, a Menorca; Toledo i Navarra, entre d'altres.

tracking