Diari Més

Mobilitat

L'app Aparcar de Reus i Cambrils també controlarà recàrregues elèctriques

Aquest dilluns s'ha presentat la nova versió de l'aplicació

El regidor reusenc, Marc Arza i l'alcaldessa de Cambrils.Camí Mendoza, provant la nova apliació.

L'app Aparcar de Reus i Cambrils també controlarà recàrregues elèctriquesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dilluns al matí, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme de Reus, Marc Arza, han presentat les versió 2.0 de l’aplicació Aparcar, que integra una nova funcionalitat per a vehicles elèctrics.

L’aplicació també servirà per obrir les estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics. Els ajuntaments de Cambrils i Reus –a través de les empreses municipals Aparcam i Reus Mobilitat i Serveis– van estrenar fa poc més d’un any aquesta aplicació per pagar la zona blava des del mòbil i ara s'ha ampliat la seva funcionalitat.

Tot i que amb la posada en marxa de la nova prestació ja no seran necessàries les targetes identificatives per carregar que els usuaris feien servir fins ara, els dos Ajuntaments les continuaran emetent per aquells usuaris que vulguin recarregar els seus vehicles a altres municipis i que siguin abonats de la xarxa d’aparcaments municipals de Reus. Recentment l'Aliança de Municipis per a la Interoperabilitat de les xarxes públiques, impulsada per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) ha permès unificar les targetes per tal que qualsevol usuari pugui accedir a qualsevol punt de recàrrega municipal de Catalunya fent servir qualsevol targeta emesa pels ajuntaments de la Aliança (Barcelona, Reus, Lleida, Girona, Amposta, Cambrils, Cabrera de Mar i la xarxa de l’Àrea Metropolitana de Barcelona).

tracking