Diari Més

Natxo González rep el primer Trofeu Fort, que distingeix els professionals del CF Reus

Es tracta d'un nou reconeixement que atorga el Grup de Periodistes Josep Fort per distingir la trajectòria dels professionals del club

Fotografia de família de l'entrega del trofeu, amb alguns dels periodistes que integren el Grup i Natxo González.

Natxo González rep el primer Trofeu Fort, que distingeix els professionals del CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ja exentrenador del primer equip del CF Reus Deportiu, Natxo González, ha rebut el primer Trofeu Fort, uns premis que neixen aquest 2017 de la mà del Grup de Periodistes Josep Fort amb l'objectiu de distingir la trajectòria dels professionals del CF Reus Deportiu. Amb aquest guardó, es reconeix la«impecable trajectòria en les dues etapes en les que ha estat màxim responsable del primer equip, aconseguint els èxits més importants de la història del club», segons destaca el Grup.

El Trofeu s'ha atorgat aquest dimarts a la Cambra de Comerç de Reus. L'acte ha comptat amb la presència d'alguns dels membres del Grup, que està format per Josep Baiges, Jordi Benavent, Marc Busquets, Jordi Escoda, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Esteve Giralt, Joan Gomis, Alfredo González, Marc Libiano, Olívia Molet, Adrià Morte, Mònica Pérez, Raúl Rodríguez, Berta Treig, Enric Tricaz i Xavi Turú.

El Grup de Periodistes Josep Fort és un col·lectiu de professionals de la comunicació que s’apleguen, de manera puntual, per parlar d’esport en general i de futbol en particular. Honoren la memòria del periodista Josep Fort Sugranyes, que va ser director del Diari de Reus i també administrador del diari Avui. Després de la guerra civil, va ser corresponsal de La Vanguardia. Fort va ser, també, futbolista del Reus Deportiu, jugant de davanter a l’equip roig-i-negre a la dècada dels anys vint del segle passat. Precisament els seus gols van ser determinants per certificar el primer èxit esportiu del Reus, els campionats de Catalunya de segona categoria dels anys 1923 i 1924.

tracking