Diari Més

Successos

Mor una dona en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera d'El Morell

El conductor d'un dels turismes, que ha resultat ferit menys greu, ha estat detingut per la Guàrdia Urbana per imprudència

Pla general d'un dels vehicles accidentats a la TP-7225 a Reus, carregat damunt la grua.

Mor una dona en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera d'El MorellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona de 37 anys i veïna de Reus ha mort aquest dimecres al matí en un xoc frontal entre dos turismes a la TP-7225 a la carretera d'El Morell, segons han informat fonts del SEM. L'accident s'ha produït a les 6.37h al punt quilomètric 1 d'aquesta via, entre Reus i el Morell. En el sinistre ha mort la conductora d'un dels turismes. Una segona persona -un home de 32 anys- ha resultat ferit menys greu i ha estat evacuat a l'Hospital Sant Joan de Reus.La Guàrdia Urbana ha detingut per imprudència el conductor ferit, que a hores d’ara continua ingressat al centre sanitari.

L’accident, en què s'hi han vist implicats un Mitsubishi Colt i un Seat Leon, ha obligat a tallar el tram de carretera. Actualment, la Guàrdia Urbana continua desviant la circulació per intineraris alternatius mentre duren les tasques de neteja del vial, que es preveu reobrir en breu.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues dotacions de Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana de Reus, i dues ambulàncies del SEM.

Pla general del punt de l'accident a la TP-7225 a Reus, amb un vehicle de la Guàrdia Urbana en primer terme i dos bombers al fons.

Mor una dona en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera d'El MorellACN

Pla general del lloc de l'accident a la TP-7225 a Reus amb vehicles d'emergència al lloc dels fets.

Mor una dona en un xoc frontal entre dos turismes a la carretera d'El MorellACN

tracking