Diari Més

Empresa

La Cambra de Reus i el Banc de Sabadell ajuden a les empreses i els emprenedors

L’entitat bancària posarà a disposició una línia de finançament dotada amb 30 milions d’euros

Issac Sanromà i Joel Díez rubricant el conveni de col·laboració de les dues entitats.

La Cambra de Reus i el Banc de Sabadell ajuden a les empreses i els emprenedorsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el director regional a Tarragona del Banc de Sabadell, Joel Díez, han rubricat el conveni de col·laboració que ambdues entitats han subscrit amb l’objectiu d’ajudar a les empreses de l’àmbit territorial de la corporació reusenca i, de manera ben especial, als diferents emprenedors.

De fet l’esperit d’aquest conveni vol servir per posar a disposició de les diferents empreses de la Cambra productes i serveis amb l’objectiu de facilitar l’accés a les noves tecnologies, al finançament del circulant en qualsevol de les seves modalitats, així com al finançament a mig-llarg termini de noves inversions en actius fixos mitjançant préstecs i lísings. Per fer-ho possible l’entitat financera posarà a disposició de les empreses una línia preferent dotada amb 30 milions d’euros, que servirà per ajudar a les entitats de cara a la seva competitivitat.

El conveni també presta especial atenció a les necessitats dels emprenedors amb l’oferiment del programa especialitzat BStartup dirigit a startups digitals, amb una atenció individualitzada als emprenedors que s’adrecin a la Cambra per optar a aquest programa.

Altres línies estratègiques

Una altra de les línies estratègiques de l’acord incideix en el suport a la internacionalització que es concretarà amb les jornades Exportar per Crèixer que realitzaran conjuntament Cambra i Banc Sabadell per oferir noves oportunitats de negoci a les empreses.

Finalment el conveni també contempla el patrocini del Banc Sabadell del Tribuna Cambra, els dinars empresarials que de manera periòdica organitza la corporació amb l’objectiu de conèixer, de primera mà, el testimoni d’alguns protagonistes de la vida econòmica del país, que expliquen de primera mà, les seves vivències i les seves solucions als problemes que poden afectar el sector. És el cas de les sessions organitzades fins ara i que han comptat, entre d’altres, amb la participació del president d’Òmnium, l’empresari Jordi Cuixart, i del director general de Barcelona Meeting Point, Josep Maria Pons.

tracking