Diari Més

Joves de la Casa d'Oficis de Mas Carandell promouen en vídeo una ciutat #Sensesexisme

És el primer treball dels alumnes del Curs de Creació i Producció d'Audiovisuals

«L'alcohol no és excusa» és un dels missatges que troben lloc dins aquesta peça audiovisual.

Joves de la Casa d'Oficis de Mas Carandell promouen en vídeo una ciutat #SensesexismeReus Jove

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vuit alumnes del Curs de Creació i Producció Audiovisual de la Casa d’Oficis de Mas Carandell, d’entre 17 i 24 anys, han enregistrat un vídeo per difondre el protocol contra les agressions sexistes a les festes populars, recentment creat i que Reus ha estrenat aquests dies coincidint amb Barraques 2017 i amb la Festa Major de Sant Pere.

Amb una durada de prop de 3 minuts i sota el títol #Sensesexisme, el vídeo explica situacions reals en boca dels seus protagonistes, joves de Reus i Tarragona, i vinculades a casos a què el nou protocol pretén donar resposta. #Sensesexisme és el primer treball del grup, que s’inicia al món de la creació audiovisual sota la tutela de Cristina González, en un curs d’un any de durada i que acaba al desembre a la Casa d'Oficis. «Jo decideixo quan vull que te m’apropis», «Lligar no és assetjar», «El sexisme és una malaltia de transmissió sexual» o «L’alcohol no és excusa» són alguns dels missatges que troben lloc dins aquesta peça audiovisual, inclosa en la campanya Reus lliure d’actituds discriminatòries.

El nou protocol contra les agressions sexistes a festes populars vol ser una eina de sensibilització com també de reacció davant una situació sexista i discriminatòria, rebutjar aquestes situacions i atorgar a la comunitat la seva responsabilitat.

tracking