Diari Més

Reus vol aprofitar l'embranzida de la capitalitat cultural pels propers anys

La regidora de Cultura respon sobre el futur de Barraques i la marxa enrere en la tronada petita

Pregó i primera Tronada de Sant Pere

Pregó i primera Tronada de Sant PereAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de Cultura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles, ha afirmat aquest dimecres que és una necessitat replantejar l'actual model de les Barraques i ha tret ferro al fet que s'hagi hagut de fer marxa enrere en la tronada petita. «Rectificar és de savis», ha afirmat.

Són declaracions que la regidora ha fet en l'anunci que s'ha fet de voleraprofitar l'embranzida com a Capital de la Cultura Catalana 2017 i treure'n rèdit de cara al 2018 i pròxims anys, quan ja no ostentarà la capitalitat. Segons Caelles, un clar exemple és el Festival de les Arts de Reus, el Far, que s'estrenarà aquest estiu a l'emblemàtic institut psiquiàtric Pere Mata.

Segons ha avançat la regidora, la voluntat de l'Ajuntament és detectar aquelles activitats i esdeveniments que val la pena introduir, mantenir i potenciar en l'agenda cultural de la ciutat, aprofitant el vigent filó de la capitalitat cultural -que l'any vinent passarà a mans de Manresa. En aquest sentit, Caelles també ha destacat la potencialitat de les dues festes majors de la ciutat, com Sant Pere, que se celebra ara a finals de juny.

tracking